Back

Varför startade vi Golfnord?

Vår passion i livet är golf. Antalet timmar vi spenderat på en golfklubb går inte att räkna. Vi har även fått många av våra vänner att spela, men inte alla. Många har tyckt att ta grönt kort är för dyrt, att det är för svårt eller inte hittat en bra tidpunkt för det. Vi tycker det är beklagligt, men vad är då lösningen? Jo, målet med vår grönt kort kurs var att den ska lösa samtliga tre problemen.

Kursen här på Golfnord kostar bara 695 kronor, vilket kan jämföras med de flera tusen kronor hos din lokala golfklubb. Vem har bestämt att golf måste vara dyrt?

Kursen är även anpassad efter flera typer av lärosätt - textmaterial, bilder och instruktionsvideor. Det fina med en digital kurs är att du när som helst kan gå tillbaka och titta på en sektion igen, vilket är du något du inte kan i en verklig kurs. Är något svårt så är det bara att kolla om den delen! Dessutom guidar vi dig igenom hela processen, som annars många tycker är svår och otydlig.

Det tredje problemet för många är att man inte hittar det perfekta datumet eller att man har mycket annat i livet att stå i. Som tur är, kan man gå Golfnords kurs när man vill. På dagen eller natten, på vardagar eller helgen - du väljer!

Vi älskar golf och vill att sporten växer, därför vill vi göra det billigare, enklare och mer flexibelt att ta grönt kort.

Golf ska inte behöva vara dyrt och/eller komplicerat

August Berndtsson, Grundare

Grundarna

Vi skapade Golfnord med visionen att göra golf billigare, enklare och mer flexibel!

Henrik Ahlgren
Henrik Ahlgren
Henrik.ahlgren@golfnord.se
Henrik är en tidigare elitsatsande golfspelare med scratch-handicap. Han har tävlat såväl nationellt som internationellt. För närvarande fokuserar Henrik på sina akademiska mål genom att studera ekonomi på universitet.
August Berndtsson - Medgrundare
August Berndtsson
august.berndtsson@golfnord.se
August har en omfattande passion för golf. Han har investerat mycket tid och ansträngning i att bli en elitgolfspelare och har haft möjligheten att spela för Perkiomen School i USA. Under sin tid där lyckades han vinna League Championship. Utöver hans framgångar på golfbanan har August också visat en stark akademisk drivkraft och studerar nu matematik på universitet.